Alle geplande evenementen

VANDAAG

Café Loburg - Francien van Tuinen & Reinier Baas

Donderdag 19 oktober van 20:30 tot 23:00

Jasper Somsen Invites… Francien van Tuinen & Reinier Baas

WAGENINGEN. In de serie LoburgLive & Jazz in Wageningen ontvangt bassist Jasper Somsen op donderdagavond 19 oktober, om 20.30 uur, Francien van Tuinen (zang) & Reinier (gitaar) op het jazzpodium van café Loburg.

Francien van Tuinen is niet voor één gat te vangen. De unieke stem van Francien van Tuinen is zeer geliefd. Sinds de zangeres in 1997 het Nederlands Jazz Vocalisten Concours won werkt ze aan een rijk en veelzijdig oeuvre. Ze staat bekend om haar uitzonderlijke ritmische flexibiliteit. Ze is een zangeres die zich, vanuit de jazzmuziek, met lef soepel beweegt tussen veel verschillenden stijlen. Op haar album “Countrified” (2015) hoor je invloeden van o.a. folk en indiepop. Ze schreef de teksten voor het met een Edison genomineerde album “Muzyka” (2004).

Gitarist, componist en bandleider Reinier Baas wordt geprezen om zijn durf, muzikaliteit en onafhankelijkheid. In juni 2015 speelde hij met gitarist Anton Goudsmit in het voorprogramma voor gitaaricoon Larry Carlton. Reinier Baas is een inventieve, onconventionele muzikant die in zijn eigen band, More Socially Relevant Jazz Music Ensemble, samenwerkt met o.a. de saxofonisten Ben van Gelder en Maarten Hogenhuis. Francien van Tuinen en Reinier Baas vormen samen een hecht, fijnzinnig en eigenzinnig duo.

Dit jaar en ook in 2018 organiseren Jazz in Wageningen en Loburg Live een serie jazzconcerten op de donderdagavond. Onder de titel "Jasper Somsen Invites …" nodigt Jasper de beste Nederlandse jazzmuzikanten uit voor een concert in een doorgaans unieke eenmalige bezetting. Deze concerten beginnen om 20.30u en zijn rond 22.30u afgelopen. Entree is gratis, donatie welkom. Info: www.loburg.com | www.jazzinwageningen.

ZATERDAG

Luca - IN&OUT 18+ met ZACK INK Live!

Zaterdag 21 oktober van 22:00 tot 04:00

De herfstvakantie sluit je af bij IN&OUT tijdens de holiday edition op zaterdag 21 oktober in LUCA Wageningen!

Met deze line-up sluit je de vakantie goed af:

Zack Ink Live!

Mr. Marshall
Milan Budding
Rik Tan
DJTRD official / Squad 105
R-REWIND

Café Loburg - FunkyFall with DJ Monica

Zaterdag 21 oktober van 23:00 tot 04:00

This time of falling leaves DJ Monica is going to treat you to Hot Funky Grooves & Beats!

LOCATIE: Café Loburg
DATUM: zaterdag 21 oktober
TIJD: 23:00 uur
TOEGANG: gratis

DINSDAG

Café Loburg - Tuesday Night Live!

Dinsdag 24 oktober van 20:30 tot 01:00

English description below...

Op dinsdag 24 oktober start LoburgLive met een nieuw concept waarbij de artiesten in Wageningen en omgeving centraal staan: Tuesday Night Live!

Om 20:30 trappen we af met onze vernieuwde huisband om de zaal op te warmen, waarna er vanaf 21:00 ruimte is voor Wageningse bands en artiesten om te laten zien wat ze in huis hebben.

Dus ben jij, heb jij, of ken jij die ene band of artiest die wil laten zien wat ze kunnen? Laat het ons weten via Facebook, mail, postduif of laat je gegevens achter in Loburg!

Op die avond nodigen we ze/je graag uit om als band 6 nummers te laten horen, maar ook als losse muzikant of met minder nummers ben je van harte welkom. Een complete backline (drums, bas- en gitaarversterkers), is aanwezig op het podium, maar je mag ook je eigen versterker meenemen, maar houd het beperkt voor snelle ombouw.

Als Loburg zijn we ook altijd op zoek naar mooie voorprogramma's of vette gigs voor in de avond, weekend of misschien zelfs wel het bevrijdingsfestival, dus wie weet…

OKTOBER 2017

Forum - Forum Pop Dive

Zaterdag 28 oktober van 20:15 tot 23:45

Op zaterdag 28 oktober geven OBK Bennekom, het Wageningse studentenorkest De Ontzetting en de Argoband een groots popconcert in het mooie Forum gebouw op de WUR campus.
De muzikanten en zangeressen geven spetterende optredens met popmuziek door de jaren heen. Stil zitten is geen optie. Geniet van de muziek onder het genot van een drankje, en dans tot middernacht! Dit wil je niet missen!

Cafe Loburg - EightiesNinetiesTwenties..Now

Zaterdag 28 oktober van 23:00 tot 03:45

Saturday October 28 - DJ Jerry Gershon is spinning all the hits that made your year. Starting at 11 PM, free for all, be sure you're ready to dance!

NOVEMBER 2017

Junushof - Genever Festival

Vrijdag 3 november van 19:00 tot 22:00

Het is weer zover, ons tweejaarlijks Jeneverfestival in Wageningen georganiseerd door Cafe de Zaaier, Woudenberg Dranken en het Genevercollege Nimmer Zat!

SHOUT - Extravaganza Drag Night

Zaterdag 4 november van 20:30 tot 03:00

English below- Als je zo bent als wij, komt er voor jou ook nooit een einde aan het drag seizoen! Daarom organiseert SHOUT op 4 november de enige echte Extravaganza. Een live Drag Show zoals Wageningen het nog nooit heeft meegemaakt. Gepresenteerd door een van de beste Drag Queens van het land en gezicht van de avond : Roxy Diamond! Met performances van de winnares van de Paradiso Superball Abby OMG – zij brengt jou die latin vibes waarvan je niet wist dat je ze nodig had – en Miss Travestie Nederland finaliste Miss JJ zal je laten zien ‘how she does it’ en laat je steil achterover slaan met haar Eleganza.
Maar we zijn nog niet helemaal klaar, liefje, want wat komt er na de show? De after party! Yes, vannacht gaan we er helemaal voor en onze DJ geeft je geen kans om stil te staan met muziek van Rupaul, Ariana Grande, Britney en alle gay klassiekers (maar geen YMCA … mss)!

En omdat we heel goed weten dat dit alles is wat je ooit wilde, is er voor de eerste keer een online voorverkoop, waarmee je vet veel geld kan besparen. (SHOUT-leden krijgen kaartjes voor een nog lagere prijs bij de deur)
Een kaartje kost 7 euro aan de deur en in de voorverkoop 5 euro.
De voorverkoop gaat van start op 27 september.

Wageningen - Palm Indronk

Woensdag 8 november van 22:00 tot 02:00

De jaarlijkse Dobbel Palm indronk komt voor de after party weer naar LUCA! Uiteraard met zanger HENK in de club.
Kaarten binnenkort verkrijgbaar!

Wageningen - RoomService 2017

Donderdag 9 november van 20:00 tot 23:45

Woohoo, we are really happy to tell you that the program of Roomservice 2017 is finished!!

This year’s program will be extra special, because Roomservice is celebrating its 10 year anniversary! Get ready to warm yourself up from the short walks between the different locations for a wide diversity of acts. There will be music, theatre performances, storytelling, a magician…
From now on, we will introduce one act every week, so stay tuned! It is going to be a great one!!
The ticket sale starts on Thursday November 2nd. There is a limited amount so be there or be ⬛.

Pagina's

Subscribe to Alle geplande evenementen